Objavljena edukativna brošura “Biostimulatori u poljoprivrednoj proizvodnji”

Dragi naši korisnici, za Vas smo pripremili i objavili edukativnu brošuru “Tilurium Organic by OPG Pezelj – Biostimulatori u poljoprivrednoj proizvodnji” s ciljem da Vam približimo svijet biostimulatora i kako se oni uklapaju u koncept ekološke poljoprivrede.

Edukativnu brošuru možete preuzeti u PDF formatu na ovom linku.

Osim toga, u pripremi su i online edukacije u obliku webinara kroz koje ćemo na praktičnim primjerima približit primjenu i djelovanje naših “Čudomix” biostimulatora. Svi koje zanima ova tematika mogu svoj interes iskazati kroz upitnik koji se nalazi na linku.

Objavljena edukativna brošura “Biostimulatori u poljoprivrednoj proizvodnji”

3 thoughts on “Objavljena edukativna brošura “Biostimulatori u poljoprivrednoj proizvodnji”

  1. Veseli me da u se Hrvatskoj konačno netko ozbiljnije bavi proizvodnjom eko gnjoiva i biljnih ojačivača. Zdrava prehrana je najmoćnije oružje protiv svih epidemija pa i Corona virusa. Koristi od eko uzgo ja su višestruke. Navest ću samo neke: ponovna uspostava biološke ravnoteže u obradivom tlu, oslobađanje tla i podzemnih voda štetnih kemijskih elemenata i spojeva, jačanje biljnih vrsta, smanjenje biljnih bolesti, jačanje zdravlja građana kroz jačanje imuniteta ali i poboljšanjem gradivih tvari za organizam, rasterećenje zdravstvenog sustava zbog poboljšanja općeg nivoa zdravlja, smanjenje korištenja lijekova, a time i dodatne intoksikacije ljudi, ušteda novca zdravstvenom sustavu, smanjenju broja dana bolovanja čime se povećava gospodarska stabilnost društva. To su samo neki od dobrobiti zdravog uzgoja hrane. S toga se nadam da će mnogi individualni proizvođači kao i OPG-ei, a nadasve potrošači preboznati svoju dobrobit u korištenju prirodnih gnojiva i ojačivača.
    Nadam se da će sve veća potražnja vaših proizvoda omogućiti vam da svoju proizvodnji podignete na nacionalni nivo.

    1. Poštovani Zlatane, hvala Vam na porukama ohrabrenja. U našoj RH, osim nas, nema proizvođača ekoloških pripravaka za gnojidbu i zaštitu usjeva, stoga se iskreno nadamo da ćemo kroz 2-3 godine uspjet zemljopisno pokriti cijelu državu s našim proizvodima 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top