Proizvodi

Zašto odabrati "Tilurium Organic" proizvode?

Samo najbolje od prirode!

Svi proizvodi iz palete “Tilurium Organic” su jednistveni zbog svoje višefunkcionalnosti koj je rezultat pažljivog odabira komponenti polazne sirovine. Stoga su svi proizvodi, posebno “Čudomix” proizvodi, istovremeno organska gnojiva i biopesticidi!

Svi proizvodi su potpuno ekološki, od samog odabira sirovine, tehnološkog procesa koji se temelji na principima zelene industrije pa sve do gotovog proizvoda u primjeni. Primjenom naših proizvoda ne zagađujte tlo, vodni sustav i zrak!

Primjenom “Tilurium Organic” proizvoda ostvarujte dugoročno značajne uštede u mnogim agrotehničkim mjerama – smanjuje se potreba za umjetnim gnojivima i preparatima te se navodnjavanje reducira zbog utjecaja na tlo i zadržavanje vlage u tlu!

Proizvodi temeljeni na sirovini iz prirode!

U našoj proizvodnji koristimo širok spektar biljnih vrsta koje su bogat izvor ciljanih bioaktivnih spojeva i minerala.

Cjeloviti program prihrane i zaštite bilja

  • Humus crvenih kalifornijskih glista
  • Čudomix Korijen
  • Čudomix List
  • Čudomix Cvijet/Plod
  • Čudomix Zdravko
  • Čudomix Zdravko Plus

Naši proizvodi

pixlr-bg-result (1)

Humus crvenih kalifornijskih glista kvalitetno je prirodno i organsko gnojivo dobiveno preradom biootpada iz poljoprivredne proizvodnje i pilećeg gnoja s vlastite farme koka u slobodnom uzgoju. Sadrži visoku koncentraciju hranjivih tvari i korisnih mikroorganizama koji su nusprodukt probavnog trakta kalifornijskih glista.  Zbog svojih karakteristika i funkcionalnosti, 1 litra ovako dobivenog humusa zamjenjuje 3 litre stajnjaka. Humus kalifornijskih glista odlikuju brojne karakteristike: poboljšava strukturu tla, smanjuje kiselost tla, prirodni je eliminator patogenih organizama, potpuno je prirodan i bez neugodnih mirisa. Najzdravija je osnova za proizvodnju u povrtlarstvu, voćarstvu, cvjećarstvu, uzgoju začinskog bilja, maslinarstvu, vinogradarstvu i hortikulturi. Koristi se kao startno gnojivo.

PRIMJENA:

– za uzgoj presadnica cvijeća i povrća dodaje se do 1 litre po presadnici

– za sadnju voćaka, vinove loze i maslina dodaje se do 2 litre po sadnici

Organski tekući biostimulator i ojačivač bilja dozvoljen u ekološkoj proizvodnji. U svom sastavu sadrži veći udio kalija te se koristi u posljednjoj fazi rasta biljke (cvjetanje i plodonošenje). Osim toga, biljke dobro opskrbljene kalijem su otporne na bolesti i dobro podnose sušu. Jako dobre rezultate postigao je u proizvodnji plodovitog povrća i voća te hortikulturi jer potiče cvijeće na cvjetanje. Uz to sadrži i ostale neophodne hranjive elemente te biološki aktivne spojeve i elemente koji štite od gljivičnih i bakterijskih oboljenja.

PRIMJENA:

– folijarno u razrjeđenju s vodom 1:100

– zalijevanjem u razrjeđenju s vodom 1:50

Organski tekući biostimulator i prirodni insekticid na bazi preslice, pelina i dalmatinskog buhača, dozvoljen u ekološkoj proizvodnji. Kontaktno je sredstvo te se koristi po potrebi – pri pojavi nametnika.

PRIMJENA:

– folijarno u razrjeđenju s vodom 1:10

Organski tekući biostimualtor dozvoljen u ekološkoj proizvodnji. Zbog većeg udjela fosfora namijenjen je za korištenje u prvoj fazi rasta bilja (ukorijenjivanje) i odlične je rezultate pokazao u tretiranju korijenastog i gomoljastog povrća i voća. Biljke kojima nedostaje fosfor u pravilu sporo rastu te im je korijenov sustav izrazito nerazvijen i slab. Osim fosfora, sadrži i ostale hranjive elemente i biološki aktivne spojeve koji štite od gljivičnih i bakterijskih oboljenja.

PRIMJENA:

– folijarno u razrjeđenju s vodom 1:100

– zalijevanjem u razrjeđenju s vodom 1:50

Univerzalni organski tekući biostiumulator dozvoljen u ekološkoj proizvodnji. Izbalansirana je kombinacija svih ostali specijaliziranih “Čudomix” proizvoda. Namijenjen je prvenstveno malim proizvođačima koji nemaju praksu primjene sredstava prema fazi uzgoja bilja. U svom sastavu sadrži veliku količinu hranjivih elemenata te biološki aktivnih tvari koji štite biljke od gljivičnih  i bakterijskih oboljenja. Osim toga, biostimulira i tlo na bolje iskorištenje već postojećih hranjiva koji se nalaze u korijenovoj zoni.

PRIMJENA:

– folijarno u razrjeđenju s vodom 1:100

– zalijevanjem u razrjeđenju s vodom 1:50

Organski tekući biostimulator i ojačivač bilja dozvoljen u ekološkoj proizvodnji. Zbog većeg udjela dušika koristi se u drugoj fazi rasta biljke (rast i lisna masa), Ujedno potiče stvaranje klorofila, a odlične rezultate je pokazao u uzgoju kupusnjača i biljaka kod kojih se koristi lisna masa. Ako biljke ne dobivaju dovoljno dušika, vidljivo zaostaju u rastu, a listovi koji bi trebali biti zeleni djeluju žuto ili blijedo. Osim velikog udjela dušika, sadrži i ostale neophodne hranjive elemente, a u svom sastavu sadrži i biološki aktivne spojeve i elemente koji štite biljne kulture od gljivičnih i bakterijskih oboljenja.

PRIMJENA:

– folijarno u razrjeđenju s vodom 1:100

– zalijevanjem u razrjeđenju s vodom 1:50

Organski tekući biostimulator i ojačivač bilja dozvoljen u ekološkoj proizvodnji. Čudomix Zdravko je prirodni fungicid od poljske preslice bogat silicijskom kiselinom te je izvrstan u zaštiti biljaka od gljivičnih i bakterijskih oboljenja (pepelnica, peronospora, hrđa, snijet) te jača obrambeni mehanizam kultura od napada insekata. Čudomix Zdravko stvara bazični sloj na površini bilje i tako jača fizikalnu, biokemijsku i molekularnu otpornost tretiranih kultura na bolesti i insekte. Također se koristi i kod suzbijanja raznih vrsta grinja i crvenog pauka. Može se miješati s ostalim proizvodima iz palete u omjeru 1:1.

PRIMJENA:

– folijarno u razrjeđenju s vodom 1:20

– kod pojave bolesti folijarno u razrjeđenju s vodom 1:5, 3 dana zaredom

Gdje kupiti "Tilurium Organic" proizvode?

Humus crvenih kalifornijskih glista za sada možete kupiti samo na našem OPG-u prema prethodnoj narudžbi. Svi ostali proizvodi, osim na našem OPG-u, dostupni su u mnogim partnerskim specijaliziranim trgovinama koji se nalaze na interaktivnoj karti.

POPIS PRODAJNIH MJESTA

Imate prijedlog ili nam želite dati povratnu informaciju o proizvodima? Javite nam se!

Please enter your email, so we can follow up with you.

TILURIUM ORGANIC BY OPG VEDRAN PEZELJ
OPG “Vedran Pezelj”, vl. Vedran Pezelj

OIB: 08959068960
MIBPG: 223365

Poljičke Republike 24, 21240 Trilj

+385 95 397 3007

hello@tilurium-organic.com

Scroll to top